Uutiset

Levi kasvaa. Uuttuuksia talvikaudella

Levi kasvaa ja kehittyy jälleen talvikaudelle 2021-2022. Lomailijoille tarjotaan entistä parempia rinteitä ja enemmän lunta.


Suurin lisäys laskukautena näkyy Levin Koillisrinteillä, jossa rinne on tuplaten leveämpi kuin aiemmin. Uuden lumetusjärjestelmän ansiosta suositut rinteet saadaan auki entistä aikaisemmin. Myös Alpine Training Parkin rinnepohjia on muotoiltu ja laajennettu palvelemaan paremmin alppihiihdon harrastajia.

Levin hiihtokeskuksen tavoitteena on avata jo marraskuun loppupuolella Suomen pisin parkki, Levi South Park. Parkin maapohjia on kesän aikana paranneltu, mikä vähentää lumetuksen tarvetta.

Levi Ski Resortin liiketoimintajohtaja Marko Mustosen mukaan Parkki tulee olemaan entistäkin monipuolisempi ja ottaa huomioon erityisesti perheiden viihtyvyyden.

Levin hiihtokoulussa on tarjolla niin alkeistunnit kuin kokeneempienkin kurssit. Tänä talvena Levin hiihtokoulussa pääsee kehittämään taitoja ja hiomaan tekniikkaa myös teematreenien merkeissä. Aikuisille suunnatuissa teematreeneissä voi perehtyä esimerkiksi alppihiihdon, lumilautailun, telemarkin tai ratalaskuun tekniikkaan. Hiihtokoulussa on tarjolla oppia myös vapaalaskun puolella. Esimerkiksi skinnaten ylös tunturiin -kurssilla tutustutaan skinnauksen perusteisiin ja välineisiin, lisäksi Levin tiimiläinen Arto ”Ape” Majava vetää vapaalaskun erilaisia kursseja talven aikana.Yksityisopetusta on myös tarjolla joka päivä, ja rinteiden omat personal trainerit räätälöivät toiveiden mukaisen yksilöopetuksen.

”Lanseerasimme hiihtokoulussa niin sanotut teematreenit, jotka luotiin niiden aiheiden ympärille, joita hiihtokoulusta eniten kysytään. Teematreenit soveltuvat erityisesti oman laskutaidon kehittämiseen ja tekniikan hiomiseen. Maastohiihdon luistelutreeneissä käydään muun muassa läpi erilaisia luisteluhiihdon tekniikoita, kun taas puolestaan ratalasku toimii erityisen hyvin laskutaidon kehittämiseen. Leevin rinnelaskukerho on myös yksi kauden uutuuksista, joka on suunnattu laskutaidon jo omaaville lapsille, jotka kaipaavat erityisesti laskuseuraa, antaen vanhemmille mahdollisuuden käydä vaikkapa hiihtolenkillä tuolla välin”, kertoo Levin hiihtokoulun vastaava Minna Nevalainen.
Levi juhlii World Snow Daytä Etelärinteillä 15. tammikuuta 2022, jolloin tunturi on täynnä aktiviteetteja. Päivän aikana on luvassa paljon erilaista ohjelmaa lumilajien parissa ja hiihtokoulu järjestää mm. ilmaisia maistiaistunteja hiihtokouluun.Levillä lasketaan keväällä äitienpäivään asti.

Joulupukin mökki. Levitunturin yksi mielenkiintoisimmista ja kuvatuimmista kohteista, joulupukin mökki, on remontoitu kesän aikana entistä kiinnostavammaksi. Odotettavissa onkin vilkas kuvauskohde tänä talvena. Levin eri aktiviteetit palvelevat koko talvikauden ajan ja matkailijat pääsevät nauttimaan talvisista poro-, husky-, moottorikelkka- ja e-fatbikesafareista aina lumikenkäretkiin ja limusiinikyyteihin.

Viime talvikaudelle avattu uusi fantasiapuisto Arcandia on lisännyt ohjelmatarjontaansa entisestään. Suosittu kohde on myös ottanut käyttöönsä Puistopassin, jolla pääsee puiston yleisille alueille lokakuusta 2021 aina syyskuulle 2022.
Majoitusta ja hyvinvointipalveluita tarjoava Loma-Paksu Kittilän Könkäällä laajentaa palveluitaan erilaisiin retriitteihin. Vetäytymistä arkielämästä pääsee kokemaan erilaisten teemaviikonloppujen kautta. Tarjonnassa on mm. shamaanirummun valmistusta, huskyhiihtovaellusta ja animistinen talviretriitti.

Sirkan alueen rauhallisessa erämaassa sijaitseva Northern Lights Village on tuotteistanut talvikaudelle uutuustuotteen, joka antaa parhaat mahdolliset eväät revontulien kuvaamiselle. Paketti sisältää illallisen sekä revontulityöpajan, jossa syvennytään kameran käsittelyyn, valotuksen ja suljinajan oikeaoppiseen käyttöön. Työpajan jälkeen lähdetään kuvaamaan revontulia joko Jerisjärvelle tai Ounasjoelle, riippuen revontulien ilmestymistodennäköisyydestä.

Levi Spirit huviloiden yhteyteen valmistuu marraskuussa uusi päärakennus, joka toimii kokoontumistilana alueella majoittuville asiakkaille. Kiireisinä vaihtopäivinä se toimii myös asiakkaiden olohuoneena oman huvilan valmistumista odotellessa, tai uloskirjautumisen jälkeen ennen kuljetusta lentokentälle. Levi Spirit Loungeen voi tilauksesta järjestää myös erilaisia ruokailuja ja palvella kokousasiakkaita.

www.levi.fi

Loma-Paksu.

LEVIN SANOMAT

+358 50 4107785
toimitus@levinsanomat.fi