Uutiset

Levin hiihto- ja laskettelukausi avataan 8.10.

Levin hiihto- ja laskettelukausi avataan tänä vuonna jo 8.10.2021 säilölumen turvin. Laskettelukansa pääsee tekemään kauden ensimmäiset käännökset Levin Eturinteellä, jossa on tilaa niin harrastajille kuin lasketteluseuroille. Maastohiihtäjät pääsevät puolestaan avaamaan kautensa Levi Golfin 1,5 km mittaisella säilölumiladulla.


Levin hiihtokeskus säilöi talvea varten jälleen ennätysmäärän lunta. Eturinteillä kauden avausta odottelee pressujen alla 112 000 kuutiota lunta, Levi Golfilla puolestaan on varattuna 7 000 kuutiota lunta säilölumilatua varten ja Levi Black -rinteessä odottaa 51 000 kuutiota marraskuussa kisattavaa Levi World Cupia. Säilölumikasojen suojia aletaan ottamaan pois kasojen päältä maanantaina 20.9 ja lumikasojen levitys rinteisiin ja laduille aloitetaan 4.10.2021.

Lomalaiset pääsevät maistamaan talvea hauskan tekemisen merkeissä koko perheen voimin. Levin Eturinteellä North-tuolihissi sekä 2-hissi pyörähtävät käyntiin perjantaina 8.10. klo 09.30. Eturinteille aukeavat N.1 ja 2.2-rinteet sekä FunPark. Perjantaina ja lauantaina on tarjolla erilaista ohjelmaa ja nähtävää aamusta iltaan. FunParkissa pidetään Rail & street jamit, joita isännöi Levin Tiimiläinen Zenja Potapov. Kauden laskuvälineuutuuksia ovat esittelemässä eri maahantuojat ja päivä jatkuu iltaan asti laskuleffojen merkeissä.

Hiihdon ystävät pääsevät aloittamaan kautensa Levi Golfin säilölumiladulla, kun ensimmäinen 1,5 km osuus aukeaa myös perjantaina 8.10. Kelin painuessa nollan alapuolelle alkaa myös lumen tykittäminen ensilumenladulla. Ensilumenlatu Levin keskustasta Levi Golfin suuntaan pyritään avaamaan mahdollisimman pian talven alkaessa.

LEVIN SANOMAT

+358 50 4107785
toimitus@levinsanomat.fi