Uutiset

Levin kesässä monenlaisia tapahtumia


Lomailijat pääsevät kokemaan aktiviteetteja valoisina ja lämpiminä kesäkuukausina. Tapahtumakesä alkaa juhannuksena. Silloin myös avataan Levi Bike Parkin ensimmäiset reitit pyöräilijöille.

Juhannusaattona 24.6. gondolihissi kuljettaa asiakkaat huipulle yöttömän yön tunnelmiin kello 24 saakka. Luvassa on myös lauttaristeilyä Sirkka- ja Levijärvellä.

Gondolihissin lähettyville on rakentttu toista vuotta peräkkäin kesäparkki, jossa lasketaan juhannuksena 24.6 alkaen Midnight Sun Rail Jamit. Se tarjoaa laskukansalle rentoa meininkiä, reililaskemista ja pienimuotoista kisailua.

Tuikku auki 10.6. lähtien 11-16, juhannusaattona kello 24 saakka. Saunabaari auki 10.6. lähtien kello 12-18, juhannusaattona klo 01 saakka. 17.6-12.8. rosvopaisti-illat perjantaisin Saunabaarilla.

Levi Bike & Outdoor Fest valloittaa Levin ja lähiseudun 16.-23.7. Tapahtuma yhdistää vauhdikkaat ulkoiluharrastukset, kestävyysmatkat ja luonnosta nauttimisen. Tapahtumaviikon aikana kävijä voi tutustua pyöräilyharrastukseen tai seurata kisoja. Tarjolla on DH:n sekä Enduron SM-osakilpailut, Puss Camp-kursseja, Duo Challenge sekä NUTS MTB Ylläs-Levi. Levi Extreme Triathlon tuo uusia kokemuksia triathlonin harrastajille. Reitit kulkevat upeassa luonnossa, jossa kisailijat pääsevät uimaan raikkaan viileässä lähdepohjaisessa järvessä, pyöräilemään tunturimaisemissa ja juoksemaan tunturipoluilla.

Kolmannet puunhalauksen MM-kisat järjestetään HaliPuu-metsässä Levillä 20.8. Kisat käydään rajoitetun yleisön edessä livenä metsässä sekä virtuaalisesti verkon välityksellä.

Elokuun viimeisenä viikonloppuna ”juhlitaan hauskemmin, tanssitaan eniten ja nauretaan makeiten” Kittilän Könkään kylässä, kun Solekko Fest järjestetään toista kertaa 26. - 28.8. Lapin vuudstokki on pienen paikallisen porukan pystyyn laittama lämminhenkinen ja rentomielinen kyläfesti Loma-Paksun pihapiirissä ja pelloilla. Esiintyjinä nähdään muun muassa SÄIE, Ameeba, Rinneradio, Agistas ja Rosa Coste.

www.levi.fi

LEVIN SANOMAT

+358 50 4107785
toimitus@levinsanomat.fi