Uutiset

Paljon ihmisiä, suuri kesä, paljon tekemistä

Kesällä on tarjolla paljon tapahtumia, ohjattua toimintaa, omatoimista tekemistä aktiviteettikohteissa, puistoissa, poluilla, rinteillä, metsissä, jokivarsilla, vesistöissä.

Tunturi elää väkevästi kesällä niin kuin talvellakin, mutta tunturin kesän ja talven erottaa talvisten palvelujen ja olosuhteiden ylivertaisuus. Kesä on kaikkialla, mutta kesäkin on Lapissa ainutlaatuinen, hieno vastakohta talvelle, lämmin, poikkeuksellisen valoisa ja elävä. Täällä näkee joka hetki, kuinka elämän jatkuvuus luonnossa toimii. Monien maailman muuttolintujen kotimaa on lopulta pohjoisessa, vaikka ne viettävät suurimman osan elämästään etelässä.
Levin tämä kesän ennustettiin olevan ennätysvilkas jo kesän alkaessa. Suomalaiset lomailevat tuntureissa aktiivisesti. Kesätarjonta on myös entistä runsaampaa ja palvelut ovat auenneet normaalia aikaisemmin. Levillä on tapahtumia ja monenlaisia tutustumis-ja aktiviteettikohteita. Kylpylä on avoinna ja ravintolatarjonta on runsasta.

Viime vuonna ensimmäiset lomailijat saapuivat tunturiin jo heti kesäkuun alussa ja tämä sai osan alueen yrittäjistä avaamaan ovensa tänä vuonna ennätysaikaisin. Suurin osa palveluista avattiin kesäkuun loppupuolella.
Visit Levin kesän majoitusmyynti lähti käyntiin jo maaliskuun aikana. Kesän majoituksia on myyty ennakkoon huomattavasti enemmän kuin viime vuonna

LEVIN SANOMAT

+358 50 4107785
toimitus@levinsanomat.fi