Uutiset

Pinkin tammikuun suosio kasvaa


Levin teemakuukausi, pinkki tammikuu, on nostanut suosiotaan suomalaismatkailijoiden keskuudessa. Tammikuu on ollut aikaisemmin enemmän ulkomaalaisten kuin suomalaisten suosiossa. Vuoden 2020 tammikuu oli Visit Levin (Levin Matkailun) aikaisista tammikuista myynnillisesti paras. Tämän talven tammikuun ennakkomyynti on ollut hyvä.
”Myyntiajankohtaan verrattuna olemme viime vuoden tammikuuta edellä 123 prosenttia. Varauksista on 70 prosenttia suomalaisten tekemiä. Ulkomaalaisten varauksista tammikuulle meille on tullut eniten hollantilaisilta ja briteiltä”, kertoo Visit Levin toimitusjohtaja Satu Pesonen.

Maailmanlaajuinen lumella liikkumisen juhlapäivä, World Snow Day, on 15. päivänä tammikuuta. Päivän aikana on erilaista ohjelmaa lumilajien parissa. Tammikuussa voi usein kokea pinkin taivaankannen. Kaamos loppuu Levillä tammikuun alussa. Päivät ovat silloin vielä lyhyitä, mutta valoa tulee joka päivä paljon lisää.

”Loppaisen aikaan monilla on vielä lomaa töistä ja koulusta, joten suosittelemme pehmeää laskua vuoden alkuun Levillä. Loppiaisviikolle löytyy vielä hyvin majoitusta niin lomahuoneistoissa kuin mökeissäkin. Alkuvuosi on oivaa aikaa ottaa suunnaksi Levi ja talviaktiviteetit. Edullisemmat hissiliput ja majoitushinnat ovat myös loistavia syitä tammikuun irti­otolle Levillä”, Satu Pesonen sanoo.

Avoinna olevissa laskuttelurinteissä on aina takuuvarmasti lunta. Lumi on parasta mahdollista, sillä laskettelumi tehdään vedestä. Keinolumi on kulutuskestävää ja sen luistavuus on hyvä ja tasainen.

LEVIN SANOMAT

+358 50 4107785
toimitus@levinsanomat.fi