Uutiset

Porsche jatkaa talviajokoulutustaan Levillä

Jani Ylipahkalan ja Porschen yhteistyö jatkuu. Ylipahkalan perustama talviajokoulutus ja testikeskus Lapland Driving on tehnyt uuden viisivuotisopimuksen Porsche Driving Experience Winter kanssa. Talviajokoulutuksen ja erilaisten talvitestien kysyntä on laajentunut ja kehittynyt myös uusille asiakasryhmille. Viisi vuotta sitten Porschen osuus ajopalvelujen käyttäjänä oli ylivoimaisesti suurin, mutta viiden vuoden aikana muut ajoratojen kansainväliset asiakkaat ovat lisääntyneet ja nykyisin asiakaskunta jakaanttuu tasaisemmin.

Hotelli Kittilässä palvelumuutoksia

Jani Ylipahkala on vastannut Hotelli Kittilän toiminnasta viime syksystä lähtien.

”Tunnelmat ovat positiiviset. Asioita on opeteltu hyvän henkilökunnan myötävaikutuksella ja hotellikonsepti on hioutunut suunnitelmien mukaisesti ja asiakkaiden tarpeita vastaavaksi. Ennen kaikkea asiakkaat ovat löytäneet paikan. Hotelli on ehtinyt saada jo muutoksia ja lisäpalveluja. Nyt ravintolapuolen toiminnasta vastaa yrittäjävetoisesti Sonja Ronkainen ja hän tuottaa myös ravintolan aamiaispalvelut. Hotellin yhteyteen tulee tämän syksyn aikana myös lääkärikeskus, jota hoitaa lääkäri Minna Rantanen”, Jani Ylipahkala kertoo.

Ylipahkalan yritystoiminnan kehitämistä jarruttaa ja huolestuttaa työntekijöiden huono asuntotilanne. Sama ongelma on kovin monella matkailuyrittäjällä Levillä. Ylipahkala olisi parhaillaan rakentamassa kahta rivitaloa Levin lähelle Hossaan, jos olisi saanut rakennusluvan.

”Meillä on Kittilän Hossassa tilava tontti, jonne olisimme halunneet rakentaa kaksi rivitaloa työntekijöittemme asuntopulaa helpottamaan. Mutta hanke kaatui siihen, että tontti on kaavoitettu vakinaiseen asumiskäyttöön eikä Kittilän kunta myöntänyt poikkeuslupaa.”

Levillä on myös muita rivitalohankkeita, joilla pyritään helpottamaan työntekijöiden asuntopulaa.

LEVIN SANOMAT

+358 50 4107785
toimitus@levinsanomat.fi