Uutiset

Runsaasti uusia palveluja revontulimatkailijoille

Revontulimatkailijoiden palvelut lisääntyvät koko ajan. Kehitystyötä tehdään rohkein lisäyksin. Tälle kaudelle on tulossa paljon uutta Levillä, muissa tuntureissa ja muuallakin Lapissa. Levillä on runsaasti palveluja revontulimatkailijoille.

Levin Matkailu Oy:n vt toimitusjohtaja Yrjötapio Kivisaari sanoo, että Levi on ottanut suuren harppauksen revontulimatkailun kehittämisessä. Uusia palveluja on tullut ja on tulossa runsaasti lisää tälle kaudelle. Revontulet tuo lisäystä syksyn toimintaan vaiheittain ja täydentää ruska-aikaakin merkittävästi. Syksyllä on lämmintä ja riittävän pimeää ja silloin voidaan hyödyntää järvivesien heijastuselämyksiä.

Kivisaaren mukaan syyskauden matkailussa tarvitaan uutta vireyttä ja tarvitaan myös suoria lentoyhteyksiä Helsingin ja Kittilän välille. Ruskan asiakkaat ovat nyt 70-prosenttisesti kotimaisia.

Matkailijoille on tarjottu jo kauan Levillä revontulielämyksiä. Esimerkiksi revontulisafarit ovat muodostuneet jo perinteisiksi ja matkailijoita on viety hyviin revontulien valokuvauskohteisiin. Revontulia ”metsästetään” samaan tapaan kuin Yhdysvalloissa tornadoja, mutta luonnonilmiöiden esiintymistiheys ja jännitys ovat erilaisia.

LUE LISÄÄ LEHDESTÄ

Syksy on hyvää revontuliaikaa. Juha Tolonen ja Kate de Bruin Jerisjärven rantalaiturillaan elokuun lopulla.

LEVIN SANOMAT

+358 50 4107785
toimitus@levinsanomat.fi