Uutiset

Suomen naiset eivät päässeet tavoitteisiinsa

Suomen naisten maajoukkueen päävalmentaja Davor Lazeta oli mietteliäänä Levillä pujottelun maailmnacupin avauskisojen jälkeen.
"En voi sanoa olevani pettynyt, mutta emme saavuttaneet niitä tuloksia, joita odotimme. Odotin, että olisimme olleet vähän lähempänä kärkeä. Tämä kisa pitää nyt unohtaa ja kääntää uusi sivu tälle kaudelle. Nyt harjoittelemme ja jatkamme kautta Eurooppa cupin puolella. Se on meidän paikkamme."

Ilon aiheitakin päävalmentajalle löysi. 
”Riia Pallari oli todella iloinen yllätys. Hän nuori Challeger-ryhmän laskija ja hän oli meidän viikonlopun paras laskija. Maailmancupin mittakaava ei hämännyt häntä, vaan hän laski hyvät laskut, tämän päiväisestä ulosajosta huolimatta.”

Riia Pallarin sunnuntainen kisalasku oli taistelua täynnä. 
”Alussa oli tiukka kuvio, josta oli vääntävä ulostulo, pääsin sen jälkeen ihan hyvin rytmiin. Jyrkällä käännökset jäivät vähän myöhään ja johti takapainoon ja ulosajoon, Ulosajosta huolimatta olen tyytyväinen, että pystyin laskemaan omalla tasollani ihan maailmancupin kilpailutilanteessa. Pitää jatkaa samalla tavalla muissakin kisoissa, kuten ensi viikonloppuna FIS-kisoissa täällä Levillä.”

Ski Sport Finland

Lauantain kilpailun tulokset kokonaisuudessaan tästä.

Sunnuntaina kilpailun tulokset kokonaisuudessaan tästä.

Kisa-alueella oli elämää ja nähtävää. Kuva: Esa Siitonen.

LEVIN SANOMAT

+358 50 4107785
toimitus@levinsanomat.fi