Uutiset

Tapahtuma Levillä: Maailman lumipäivä 15. tammikuuta

Maailman lumipäivää (FIS World Snow Day) juhlitaan Levillä lauantaina 15.1.2022 hauskan tekemisen ja aktiviteettien parissa. Kansainvälisen talvitapahtuman tavoitteena on tutustuttaa mahdollisimman moni lapsi ja nuori lumella liikkumisen kiehtovaan maailmaan.
World Snow Dayn kunniaksi Levin etelärinteillä on paljon tekemistä koko perheelle. Levin hiihtokoulu tarjoaa päivän aikana lasten ilmaisia laskettelun introtunteja 4-9-vuotiaille ensikertalaisille.

Ryhmäkoot ovat pieniä ja introtunti kestää 45 minuuttia. Levi Ski Club ja Levi Snow Sport Academy ovat päivän aikana myös esittelemässä Kids on Board -välineistöä ja tutustuttamassa lapsia lumilautailun pariin.
Päivän aikana etelärinteillä järjestetään myös leikkimielisiä kisoja yhdessä tuumin Levi Ski Resortin, Levi Ski Clubin, Levi Snow Sport Academyn ja Levin hiihtokoulun toimesta. 
Maailman lumipäivän aikana lapsille on tarjolla alennushintaisia hissilippuja sekä välineitä. Tarjoushinnat voimassa vain paikan päällä Zero Pointin ja South Pointin vuokraamoissa. Päivän kunniaksi rinneravintola Sivakasta saa myös kaksi kaakaota yhden hinnalla.
Nuoret sukupolvet ovat tulevia lumen vartijoita. FIS World Snow Day haluaa tuoda esille lumella liikkumisen terveyshyötyjä, terveellistä elämäntapaa ja muistuttaa ympäristönsuojelun tärkeydestä, jotta myös tulevilla sukupolvilla olisi mahdollisuus harrastaa lumilajeja. Päivän aikana halutaan myös näyttää lapsille ja heidän perheilleen, kuinka toimia rinteessä ja lumella turvallisesti.

LEVIN SANOMAT

+358 50 4107785
toimitus@levinsanomat.fi