Uutiset

Viisi tähteä - Levi on saanut uuden hotellin

”Hotellin sisustukselle, varusteille ja palveluille annamme viisi tähteä.”

Levi Hotel Span viereen noussut hotelli on Levin keskustan uusi maamerkki. Ja se tuo Levin tarjontaan uudenlaisen premium-luokan hotellikonseptin.

Hotelliyhtiön toimitusjohtaja Sanna Leinonen kertoo, että Design Hotel Levi -hanke on yrityksen 40-vuotisen historian merkittäviä lisäinvestointeja.

”Paljon perinteitä sisältävän talomme yhteyteen rakennetun uuden hotellin sisustukselle, varusteille ja palveluille annamme viisi tähteä. Design Hotel Levi kuvastaa modernia hotelliajattelua, jossa paikallinen tunnelma on haluttu tuoda esiin uudella tavalla. Hotellin suunnitellut arkkitehti Pave Mikkonen on sijoittanut julkisivuihin harmaantuvaa Lapin honkaa ja aulaan luonnonkiveä. Huoneisiin johtaa leikittelevä käytävä tunturipuron tapaan. Avara taivas ja tunturimaisema pääsevät sisään suurista ikkunoista. Väreissä ja materiaaleissa toistuvat puu, luonnonkivi, musta ja kupari”, Sanna Leinonen kertoo.

Hotellin arkkitehtuuri sekä Lapista ja pohjoisuudesta ammentava taide ovat läsnä kaikkialla myös Design Hotel Levin sisätiloissa.

PAVE Arkkitehtien toimitusjohtaja ja luova johtaja, arkkitehti Pave Mikkonen kertoo, että upeasti osaksi tunturimaisemaa asettuvan maamerkin viimeistelee ainutlaatuinen valaistus.

Uusi hotelli on sijoitettu osittain vanhan hotellisiiven tilalle. Vanhoista huoneista purettiin 17 ja tilalle tuli 77 uutta huonetta ja koko Levi Hotel Spa Resortin vastaanotto.

Vastaanoton tilojen suuruus yllättää, sillä sinne sijoittuu myös oleskeluosastoja. Ajatuksena on, että asiakkaalla ei ole ahdasta siloinkaan kun ihmisiä tulee samanaikaisesti runsaasti.

Sanna Leinonen.
LEVIN SANOMAT

+358 50 4107785
toimitus@levinsanomat.fi