Uutiset

Yksi parhain rinnelajien harjoittelukohde

Levin hiihtokeskuksen luoma konsepti, Levi World Cup Training Center, kokoaa yhteen maailmanluokan puitteet alppihiihdon, lumilautailun sekä freestyle-lajien harrastajille.

Levillä on kehitetty pitkäjänteisesti ja investoitu alppihiihdon kansainvälisen tason harjoittelu- ja kilpailuolosuhteisiin aina 2000-luvun alusta lähtien. Alppihiihdon maailmancup-kilpailuja on laskettu Levillä vuodesta 2004 lähtien. Lisäksi Levillä on järjestetty vuosittain lukuisia FIS ja kansallisen tason kilpailutapahtumia sekä Eurooppa Cupin kilpailuja.
Vuonna 2023 Levillä järjestetään kansainvälinen hiihdonopettajien Interski-tapahtuma, joka tuo Leville 1500 hiihdonopettajaa 35 maasta.

"Suomeen on tullut menestystä kaikissa rinnelajeissa. Levi World Cup Training Centerin myötä haluamme osaltamme olla rakentamassa lajien tulevaisuutta ja tukea urheilijoiden matkaa kohti tavoitteitaan. Levi tarjoaa kokonaisuuden, jossa on erinomaiset puitteet valmentautua ja mennä uralla eteenpäin", kertoo Levi Ski Resortin liiketoimintajohtaja Marko Mustonen.

Lue lisää lehdestä

LEVIN SANOMAT

+358 50 4107785
toimitus@levinsanomat.fi